Hírlevél

Spiler 1, 2 TV

Bemutatkozó
videó

Technikai lefedettség:

Háztartások
százalékában
76,8% Forrás: NAM, 2019.08.31.

Bővebb információ:

Lampért Szabolcs Szenior csatorna menedzser szabolcs.lampert@atmedia.hu

 

A Spíler TV férfias szórakozást kínál nézőinek exkluzív sportközvetítéseivel és prémium vásárolt tartalmaival.

 

A TV2 Csoport kábelportfóliójának elsősorban férfi közönséget célzó csatornáján látható a Premier League. Azonban nemcsak a focirajongók örülhetnek, más sportágak szerelmeseinek is kedveskedik a Spíler TV. A Spíler1 TV válogatott programkínálata számos további exkluzív tartalommal várja a képernyők elé a férfias szórakozást kedvelő nézőket. Csak a Spíler1 TV műsorán követhetik nyomon a jégkorong világának meghatározó eseményeit, így a Világkupát, a legnagyobb presztízsű válogatott tornát.

 

A Spíler2 TV a TV2 csoport legfiatalabb tematikus kábeltévéje, a portfólió második sportcsatornája. A Spíler2 TV műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik majd a nézők. A szurkolók minden forduló minden játéknapján láthatnak mérkőzéseket. Az új 19 órás kezdési időponttal rendezett találkozókat kizárólag a Spíler2 műsorán! 2018 őszén érkezik továbbá a spanyol labdarúgó-bajnokság a La Liga (2018-2021) is a csatornára. Ettől a szezontól kezdve a szerződés végéig a korábban megszokottakhoz képest soha nem látott mennyiségű találkozót követhetnek a nézők.

 

Ahogy a Spíler1, úgy a Spíler2 műsorkínálatában továbbra is megtalálhatók az olyan közkedvelt bajnokságok, mint az észak-amerikai profi jégkorong liga, az NHL mérkőzései, a technikai sportok rajongóinak nagy kedvence, a Moto GP és persze a Premier League, a világ egyik legerősebb labdarúgó bajnoksága.

Portfólió