Hírlevél

Humor+

Bemutatkozó
videó

Technikai lefedettség:

Háztartások
százalékában
84,4% Forrás: NAM 2019.12.31

Bővebb információ:

Lampért Szabolcs Szenior csatorna menedzser szabolcs.lampert@atmedia.hu


A TV2 Csoport júliusban útjára induló, nagyszabású portfólió-fejlesztésének újabb lépéseként október 30-án mutatkozott be a Humor+, a humorcsatorna.

Az indulás estéjén máris szórakoztató átverésekkel érkezett a csatorna vadonatúj, saját gyártású tartalmaként a Kapsz egy fülest, amelyben a műsorvezetők instrukciói alapján egy-egy híresség teszi próbára a gyanútlan áldozatok türelmét és nevetőizmait. Az átverések ceremóniamesterei ezúttal az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos testvérek lesznek.

A későbbiekben rendhagyó mini-ütközetekkel rajtol az Ember vs. Légy című műsor. A rövid epizódokban nem csupán szokatlan eszközökkel, de nem mindennapi kosztümökben állnak ki a legbátrabbak, hogy egyperces meccsen győzedelmeskedjenek a szárnyas kis rovarok ellen.

A saját gyártású produkciók mellett természetesen vígjátéksorozatok sokszínű tárházából is válogathatnak majd az érdeklődők, legyen szó országos premierekről vagy a legnagyobb közönség-kedvencekről.

Röviddel az amerikai premiert követően startol hazánkban a valóság és az animáció tökéletes ötvözete az Atyám, Zorn! (Son of Zorn), valamint szintén először érkezik a hazai képernyőre a testvérpár, Holly és Valerie, a Tesóm nyakán (What I like about you) című sitcomban. Az Amerikai fater is tartogat majd új részeket rajongóinak, emellett a Bluth család látszatluxusába csöppenhetnek a nézők, Az ítélet: család (Arrested development) epizódjaiban. A műsorkínálat további részében garantált szórakozást kínálnak olyan ismert sorozatok is, mint A Simpson család, az Egy rém rendes család, a Férjek gyöngye, a Joey, vagy A nevem Earl.

Portfólió