Hírlevél

LifeTv

Bemutatkozó
videó

Technikai lefedettség:

Háztartások
százalékában
90,5% Forrás: NAM 2021.11.30.

Bővebb információ:

Lauritz Dóra Csatorna menedzser dora.lauritz@atmedia.hu

 

Új struktúra a Life TV-n, több saját gyártás, több új műsor, ismert nevek és sztárok!

Összezárva Hajdú Péterrel! Hajdú Péter vendéglátó lesz, egy napot tölt összezárva a meghívott hírességgel, ezalatt mindketten megosztanak saját életükből igazi traumákat és vidám eseményeket. Nem a felszínt kapargatják, hanem igyekeznek leásni a mélybe, ezért ezek az alkalmak inkább tartalmas beszélgetések lesznek, nem interjúk.

Vacsorakirály, napi adásokkal! A műsorban hetente öt ismert hazai híresség szerepel, minden adásban egyikük ad vacsorát saját otthonában a másik négy sztárnak. Mókás és feszült pillanatok egyaránt lesznek.

Sokakat foglalkoztató, éppen aktuális vagy már nagyon is régóta napirenden lévő témákról alkotott vélemények csapnak össze egymással a Life TV sajátgyártású talkshow-jában, a Bréking-ben. A hétköznap délutánonként képernyőre kerülő műsort párban, de időről-időre változó felállásban Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Szabó Dóra, Berki Krisztián és Hajdu Steve vezeti. A BRÉKING arcai nem kevesebbet ígérnek, mint hogy szókimondó stílusukkal alaposan felkavarják az állóvizet, s ha kell, a végletekig elmennek a saját igazukért.

A Life TV-hez igazolt a hazai beszélgetős műsorok egyik legtapasztaltabb és legnépszerűbb műsorvezetője, Joshi Bharat, úgyhogy folytatódik az Őszintén! Joshival. Az indiai származású televíziós életvezetési talkshow-jában hétköznapi emberek történetei, vallomásai jelennek meg.

Bemutatkozó

Portfólió