Hírlevél

OzoneTv

Bemutatkozó
videó

Technikai lefedettség:

Háztartások
százalékában
70,8% Forrás: NAM 2021.11.30.

Bővebb információ:

Lauritz Dóra Csatorna menedzser dora.lauritz@atmedia.hu

 

A megújult Ozone Televízió Magyarország egyetlen „zöld csatornája”. A megszokott régi műsoraink új köntösbe öltöztek, az új vásárolt tartalmaink mellett pedig érdekes, különleges, saját gyártású magazinok is készülnek.

Az Ozone Univerzum című vadonatúj magazin, Magyarországon elsőként foglalkozik az űrkutatással tudományos megközelítésben.

Megújítottuk az egyik közkedvelt műsorunkat is, ami az Egyenlítő címet viseli.  Ez egy kimondottan ismeretterjesztő, környezetvédelmi magazin, friss hírekkel, tudományos igényű magyarázatokkal.

A Titokzatos Magyarország, olyan ismeretlen helyekre kalauzolja el a nézőket, amely valamilyen titkot, érdekességet rejt.

Az Ozone utazás, a világ országait, városait, tájait mutatja be, mégpedig a műsorvezető-szerkesztő saját nézőpontjából és szemszögéből. Egyedi stílus, humor és történelmi, történeti hitelesség egyaránt jellemzi.

A természet-és környezetvédelmi vagy éppen tudományos műsoraink mellett bemutatjuk a világ szépségeit is. Célunk az, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Föld megóvásában mindnyájunknak egyéni felelősségünk is van.

Nevelni, tájékoztatni és elgondolkodtatni szeretnénk, amivel szemléletváltásra is ösztönözhetjük nézőinket. Gondolkodni menő!

Bemutató

Portfólió