Arena4

Bemutatkozó
videó

Technikai lefedettség:

Háztartások
százalékában
85,5% Forrás: NAM 2023. 12.31.

Bővebb információ:

Szilágyi Judit TV portfólió menedzser judit.szilagyi@atmedia.hu

Az ARENA4 Magyarország legújabb sportcsatornája, amely azonban sokkal több mint sportcsatorna: adrenalin a negyediken. A kínálat ennek megfelelően négy pilléren nyugszik: labdarúgás, amerikai sportok, küzdősportok, technikai sportok.

A technikai sportok terén két minden igényt kielégítő sorozattal támadunk: a gyorsasági motoros világbajnoksággal, azaz a MotoGP-vel és az észak-amerikai F1-nek is becézett IndyCarral. A futballrajongókat az őszinte, kőkemény brit foci két alappillére várja: a skót liga a Rangersszel és a Celtic-kel, valamint az angol másodosztályú bajnokság, ami csak papíron másodosztályú, hiszen aki megnyeri, a Liverpool, a Chelsea vagy a Manchester City ellenfele lehet a következő idényben.

Aki az amerikai sportokért rajong, megkapja az NHL-t, a világ legszínvonalasabb hokiligáját, az egyetemi amerikaifutball-bajnokságot, az NCAA-t, azaz az NFL előszobáját, és magát az NFL-t, a profi bajnokságok abszolút királyát, amiben a legtöbb pénz forog, a legtöbb nézőt vonzza, a legnagyobb gyűrűket kapják a nyertesek, és aminek közvetítései a legújabb technikai újításoknak köszönhetően még akkor is élményszámba mennek, ha nem tudjuk, mi a különbség egy szélső elkapó és egy falember között. A küzdősportok szerelmeseinek profibokszot, ketrecharcot és pankrációt mutatunk az ARENA4-en hétről-hétre, és akkor még nem beszéltünk a világ egyik legjobbjának tartott francia kézilabda-bajnokságról, a profi darts-versenyekről, vagy a Juventus, a Barcelona és a Liverpool saját tévécsatornájáról, melynek kínálatából az ARENA4 garantáltan a legizgalmasabb perceket hozza el a rajongóknak. Csupa-csupa olyan sportág, amely a képernyő elé vonz, és nem enged el onnan.