MATCH4

Bemutatkozó
videó

Technikai lefedettség:

Háztartások
százalékában
83,3% Forrás: NAM 2023.12.31.

Bővebb információ:

Szilágyi Judit TV portfólió menedzser judit.szilagyi@atmedia.hu

A MATCH4 a Network4 csoport legújabb sportcsatornája, a 2020-ban született ARENA4 testvércsatornája.

A kínálatában az első időszakban elsősorban kizárólagos élő angol bajnoki mérkőzések szerepelnek (péntek este, illetve szombat és vasárnap délután), továbbá kizárólag a MATCH4-en láthatóak a francia bajnokság (Ligue1) mérkőzései.

Az angol bajnokság (Premier League) első néhány fordulójából az összes úgynevezett nagycsapat (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United) képernyőre került, és ez a folytatásban is így marad.

A francia bajnokság (Ligue1) kizárólagos joga a MATCH4-nél van, ami azt jelenti, hogy fordulónként 5-6 találkozó látható élőben, köztük a PSG meccsei, amelyek nagy érdeklődést váltanak ki, hiszen a fővárosiak általában a Messi, Mbappé, Neymar atomtrióval támadnak.

Az angol és a francia bajnokságot számos magazin, összefoglaló és előzetes műsor teszi még népszerűbbé a MATCH4-en.

A tervek szerint néhány hónapon belül a MATCH4 labdarúgó-kínálata további „brit típusú” futballeseményekkel bővül majd: Angol Ligakupa, angol másodosztály, skót bajnokság, Skót Ligakupa, amerikai bajnokság (MLS).

Szintén a futballszekciót erősítik az UEFA válogatott csomagjának mérkőzései, Nemzetek Ligája-találkozók, Eb- és vb-selejtezők szerepelnek a MATCH4 programjában.

Ami pedig a többi sportot illeti, a teljesség igénye nélkül PDC darts tornák, amerikaifutball-mérkőzések (NFL és NCAA), technikai sportok (MotoGP, NASCAR, IndyCar), WTA tenisztornák tűnnek majd fel élőben vagy ismétlésként a MATCH4 műsorán.