ATV

Bemutatkozó
videó

Technikai lefedettség:

Háztartások
százalékában
95,1% Forrás: NAM 2023.12.31

Bővebb információ:

Szilágyi Judit TV portfólió menedzser judit.szilagyi@atmedia.hu


Jelenleg Magyarország piacvezető kábeltelevíziós csatornája. Az ATV (mely jelenleg Magyarország piacvezető kábeltelevíziós csatornája) az ATV Csoport tagja az ATV Spirit televíziós csatornával és a SpiritFM kereskedelmi rádióval együtt. Az ATV többek között olyan országosan ismert és népszerű műsorokat sugároz, mint a Heti Napló Sváby Andrással, a Híradó, A nap híre, az Egyenes Beszéd, a maiTÉMA, a Fórum, a Civil a pályán, a Start, a Géniusz, a #Bochkor. Az ATV 2003 óta a Hit Gyülekezete érdekeltségébe tartozó cégek tulajdonában van, a csatorna vezérigazgatója dr. Németh S. Szilárd.

Az ATV naponta átlagosan 1,145 millió nézőt ér el, melyből a 1,412 millióval a vasárnap a legnézettebb nap. A csatorna közönségében kiemelkedően magas arányban találunk magas iskolai végzettségű, Budapesten és nagyvárosban élőket, valamint magas státuszú (Esomar A, BC1) nézőket.*

Az ATV a közéleti műsorok területén sokoldalú helyzetértékelésre törekszik, folyamatosan tájékoztatja a nézőit a legaktuálisabb hírekről, valamint hírháttér elemzéseket nyújt az információk minél sokoldalúbb megközelítése érdekében.
Az ATV egyedülálló programkínálattal, sokszínű műsorokkal, neves és közkedvelt műsorvezetőkkel várja nézőit.