Hírlevél

Viasat 3

Bemutatkozó
videó

Technikai lefedettség:

Háztartások
százalékában
91,7% Forrás: NAM, 2019.06.30.

Bővebb információ:

Lajos Andrea Szenior csatorna menedzser +36 1 799 2650 andrea.lajos@atmedia.hu


A VIASAT3 az ország egyik legnagyobb csatornája, amely merész, egyedi tartalmaival harmadik alternatívát kínál a nézőknek.

A csatorna szórakoztató saját gyártású műsorok, népszerű filmek és országos sorozatpremierek otthona. A VIASAT3-hoz köthető többek között a nagy népszerűségnek örvendő Feleségek luxuskivitelben, amelynek révén bepillantást nyerhetünk a fényűző luxusban élő magyar hölgyek kicsit sem mindennapi életébe. A csatorna saját fejlesztésű műveletlenségi vetélkedője, az Észbontók izgalmas és derűs pillanatokat ígér a nézőknek hétköznap esténként. Emellett Gundel Takács Gábor, az ország egyik legkedveltebb televíziós személyisége és leghitelesebb kvízmestere is a VIASAT3 műsorán tér vissza a tudásalapú vetélkedők műfajához. A KérdezŐ című műsorban azonban nem ő, hanem közel száz civil, valamint számos ismert és népszerű közszereplő teszi fel kérdéseit a játékosoknak.

Szerelem és váratlan fordulat minden mennyiségben – a 200 első randi című nagyszabású, saját gyártású, napi főműsoridős sorozat idén ősszel debütál a csatornán. 60, kereskedelmi egyórás epizódjában a 30-as éveiben járó Luca mindennapjait követhetik nyomon a nézők. A szingli lányt villámcsapásként éri húga eljegyzése, ám ha mindez nem lenne elég, munkahelyén is hatalmas változások elé néz. A 200 első randi főbb szerepeiben olyan neves színészek tűnnek fel, mint Gáspár Kata, Mészáros András, Pápai Erika, Szerednyey Béla vagy Trokán Péter.

Emellett zajlik a gyártása annak a 10 epizódos fikciós sorozatnak is, amelynek különlegessége, hogy a jelenlegi magyarországi kereskedelmi televíziós trendekkel szemben teljes mértékben hazai ötlet alapján, hazai fejlesztésként valósul meg, főrendezője pedig nem más, mint Herendi Gábor. A sorozat várhatóan 2019 tavaszán kerül képernyőre, csakúgy, mint a népszerű gasztro-reality, az Ide süss! legújabb epizódjai.

Portfólió