Hírlevél

Hírek

Új sorozattal, epizódokkal és tanévnyitó rendezvénnyel köszönti az őszt a Cartoon Network

A Westend Millenium udvarán három napon át edukatív és szórakoztató iskolakezdési programokkal várja a gyermekeket a Cartoon Network csatorna.

Nagy Cartoon Network tanévnyitó szeptember 16-án pénteken 14 és 20 óra között, szeptember 17-én szombaton 10 és 20 óra között, szeptember 18-án vasárnap pedig 10 és 18 óra között a Westend City Center Millenium udvarán.

A legkisebbeknek felhőtlen szórakozást ígér a Kalandra fel! bowling pálya, ahol kedvükre játszhatnak. A nagyobb gyerekek kipróbálhatják Pindúr Pandúrok játékokat, ahol Sziporka, Puszedli és Csuporka segítségével elkészíthetik saját Pindúr Pandúr avatárjukat, valamint egy mókás kvízt is kitölthetnek. A fizika szerelmesei betekintést nyerhetnek Gumball laboratóriumába, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb játékok és feladatok között kalandozhassanak. Az agyhullámok segítségével működő játékos eszköz mellett bemutatásra kerül néhány fizikai kísérlet, továbbá logikai feladatok és ügyességi játékok is várják a gyerekeket.

A csatorna a tanévkezdés alkalmából nemcsak rendezvénnyel, de vadonatúj premierrel is jelentkezik szeptember 18-án: A Királyok hétköznapjai című minisorozatában betekintést nyerhetünk egy bohókás és működésképtelen királyi család mindennapjaiba, miközben a cselekmény egy furcsa nyúlfesztivál körül forog. A Parkműsoron is dolgozó Sean Szeles sorozata elnyerte a rangos Emmy-díjat „Kiemelkedő egyéni animációs teljesítmény” kategóriában. A világszerte – így hazánkban is- népszerű Kalandra fel! c. sorozat pedig októberben vadonatúj epizódokkal jelentkezik.

Portfólió