Áprilistól az Atmediánál a Jocky TV és Moziverzum csatornák reklámértékesítése

2019. 03. 28.

Budapest, 2019. február 27.- A TV2 Csoport idén februárban indította el két új kábelcsatornáját, és a médiavállalat április elsejétől mind a Jocky TV, mind a Moziverzum reklámértékesítésére az Atmedia kereskedőházzal szerződött. A legnagyobb tévés portfólióval rendelkező saleshouse értékesíti a TV2 Csoport csatornáinak a reklám idejét, a február 17-én piacra lépett két új tévé hirdetésértékesítése április elsejével indul.

Az Atmedia tematikus csatornái közül a sorozat és a filmcsatornák száma tovább bővül április elsejével: ekkor csatlakozik a portfólióhoz a TV2 Csoport két új tagja, a Jocky TV és a Moziverzum, amelyek idén február 17-én léptek a kábeltelevíziós piacra.

A Jocky TV a sorozatrajongóknak kínál klasszikusokat, illetve számos tv-movie és országos tv premier sorozatokat. A csatorna elsősorban középkorú és idősebb női nézők között számít népszerűségre, akik szívesen újranézik az elmúlt évtizedek nemzetközi sikerszériáit. A TV2 Csoport legújabb kábelcsatornája, a Jocky TV ugyanis ismét műsorra tűzte a jól ismert közönségkedvenceket, köztük a Dallas, A klinika, A hegyi doktor évadait. Emellett országos tv premier epizódokat is megismerhetnek a nézők például a Rosamunde Pilcher filmek és a Te szent ég című sorozatok esetében. A Jocky TV hangjának a csatorna a Dallas sorozat Bobbyját szinkronizáló Csankó Zoltánt választotta.

A TV2 Csoport a Mozi+ sikere után idén indította el a Moziverzum prémium filmcsatornát, amely a kezdeti promóciós időszak során megszakítások nélkül sugároz külföldi és magyar sikerfilmeket, klasszikusok, díjnyertes alkotásokat. A csatorna a családok generációinak kínál szórakoztató időtöltést vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi műfajaiban. Műsorán szerepel például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár és a Jurassic World nagysikerű filmeket. A Moziverzum csatornahangja az egyik legtöbbet foglalkoztatott szinkronszínész, Kautzky Armand.

Guttengéber Csaba az Atmedia ügyvezetője elmondta: „Örömmel várjuk portfóliónkba a TV2 Csoport legújabb tagjait, amelyek az indulásuk első hetében jelentős lefedettséget értek el, és várhatóan nemcsak a nézők, hanem a hirdetők körében is hamar népszerűek lesznek.”

A Jocky TV és a Moziverzum is február közepén lépett a magyar kábeltelevíziós piacra, ,  mindkét csatorna szerepel a legnagyobb szolgáltatók - Digi, Invitel, Magyar Telekom, UPC - kínálatában.

A csatornák non-standard, szponzorációs megoldásai a TV2 Ügyfélkapcsolati igazgatóságán keresztül érhetőek el.