A MATCH4 reklámidejét az Atmedia értékesíti

2022. 08. 30.

Budapest, 2022. augusztus 30. – Magyarország legújabb sportcsatornája, a MATCH4 reklámértékesítését az Atmedia végzi 2022. október 1-jétől – jelentette be a Network4 csoport és az Atmedia. A MATCH4 idén augusztusban indította el közvetítését, ajánlatában olyan látványos és hatalmas népszerűségnek örvendő bajnokságokkal, mint például a Premier League, a LIGUE 1, az angol Ligakupa, vagy a skót Premiership. Itt láthatja a magyar közönség a NASCAR versenyeit és a WTA női tenisztornát is.

A Network4 többi csatornájának - TV4, STORY4, GALAXY4, FILM4 és ARENA4 - reklámidejét már korábban is az Atmedia értékesítette, így a MATCH4 ennek a kiváló együttműködésnek lesz az újabb eleme. A MATCH4 már az induláskor bekerült a Vodafone, a DIGI, a DirectOne, a Teleunion, a VidaNet, a PR-TELECOM, a PickUp és az Invinetwork kínálatába is, így széles nézőközönséghez jut el.

A népszerű és elsősorban szórakoztató tartalmakat sugárzó csatornáink megtartása és folyamatos fejlesztése mellett először az ARENA4, majd a MATCH4 csatornákkal bővítettük a portfóliónkat. Célunk, hogy egy minden nézői igényt kielégítő multiplatform csomagot kínáljunk a médiapiacon. Örülök, hogy legújabb büszkeségünk, a MATCH4 is jó kezekbe kerül és professzionális csapat értékesíti majd az exkluzív közvetítések közötti reklámidőt” - mondta Borsány-Gyenes András, a Network4 csoport vezérigazgatója.

„Üdvözlöm a MATCH4-et a partnereink között! A televíziós portfóliónk bővülésén túl külön öröm számomra, hogy a MATCH4 tovább erősíti és színesíti az Atmedia sportkínálatát. A hirdetésértékesítést október 1-jél indítjuk, és reméljük, hogy a lehető legnagyobb mértékben mi is hozzá tudunk majd járulni az új csatorna sikereihez!” – nyilatkozta Guttengéber Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója.