Hírlevél

History

Bemutatkozó
videó

Technikai lefedettség:

Háztartások
százalékában
65% Forrás: NAM, 2018.03.31.

Bővebb információ:

Mészáros Melinda Csatorna Menedzsment Osztályvezető +36 1 799 2659 melinda.meszaros@atmedia.hu


A HISTORY ismeretterjesztő és szórakoztató csatorna tele olyan szereplőkkel, akik megosztják velünk múltbéli vagy éppen aktuális történeteiket; ahol a határ a végtelen, az alkukat megnyerik, s a tényeket felfedezik. Louisiana mocsaraitól Vegas csillogásáig; a HISTORY létező emberek eredeti történeteit meséli el a világ minden tájáról. Akár a természet erőivel vívnak harcot az életben maradásért, akár lomokból csinálnak pénzt, ezek az emberek a saját szabályaik szerint élnek, és a nézők számíthatnak arra, hogy a HISTORY szórakoztatóan és izgalmasan mutatja be elképesztő történeteiket.

A világszerte jelenleg több mint 302 millió háztartásban fogható HISTORY csatorna kínálatában többek között olyan lebilincselő műsorok és valóságshow-k szerepelnek, mint a Pawn Stars (Zálogcsillagok) és az American Pickers (Amerikai kincskereskedők), Raktárháborúk, a Kamionnal a jégen át, a Kacsadinasztia és az Autók grófja.

Magyarországon a HISTORY® február 26-án este 10 órakor mutatja be a Hunting Hitler (Vadászat Hitlerre) című dokumentumfilm-sorozat második évadjának első epizódját. A sorozatban Bob Baer volt CIA-ügynök és Dr. John Cencich büntetőjogász professzor egy szakértői csapat segítségével próbálja meg kideríteni, hogy mi történt valójában Adolf Hitlerrel a II. világháború végén. A csatorna nézőinek szórakoztatását a The Curse of Oak Island (Oak sziget átka) című sorozat negyedik évada is biztosítja, melyben a két testvér, Rick és Marty Lagina már egészen közel kerül az Oak sziget 221 éves rejtélyének megoldásához.

Portfólió