Hírlevél

Viasat 3

Bemutatkozó
videó

Technikai lefedettség:

Háztartások
százalékában
90,9% Forrás: NAM, 2018.03.31.

Bővebb információ:

Mészáros Melinda Csatorna Menedzsment Osztályvezető +36 1 799 2659 melinda.meszaros@atmedia.hu


A VIASAT3 az ország egyik legnagyobb csatornája, amely merész, egyedi tartalmaival harmadik alternatívát kínál a nézőknek.

A csatorna 2017-ben is szórakoztató műsorok, népszerű filmek és országos sorozatpremierek otthona. A csatorna idén tavasszal mutatta be többek között a Balin forgatott Exek az édenben című egzotikus társkereső reality-t, ősszel pedig a legújabb saját gyártású produkció, a Feleségek luxuskivitelben révén végre Budapesten is bepillantást nyerhetünk a fényűző luxusban élő magyar hölgyek kicsit sem mindennapi életébe. Emellett a közeljövőben a számos országban bemutatott, nagysikerű The Great British Bake Off formátum hazai verziója, az Ide Süss! – Az ország nagy cukrászversenye is megérkezik a VIASAT3-ra. A hétköznapokon jelentkező műsorban az ország legjobb amatőr cukrászai küzdenek majd meg egymással. A versenyzők minden adásban új feladatokat és egyre bonyolultabb kihívásokat kapnak, hogy kreativitásukkal, tudásukkal és tehetségükkel bebizonyítsák, hogy ők a legjobbak. A zsűri által legjobbnak ítélt cukrász az évad végén az elismerés mellett értékes fődíjjal is gazdagodik.

Szintén ősszel debütál a csatornán a Marvel’s Inhumans, melynek első epizódját IMAX moziban, teljes első évadát pedig szinte a világpremierrel egy időben a VIASAT3-on lehet majd megnézni.

Portfólió