Hírlevél

M3

Technikai lefedettség:

Háztartások
százalékában
80,5% Forrás: NAM, 2018.09.30.

Bővebb információ:

Lampert Szabolcs Szenior csatorna menedzser szabolcs.lampert@atmedia.hu

Az élő klasszikusokat sugározza, retro csatornaként ismétli korábbi, nagysikerű műsorainkat.

Az egyetlen közszolgálati kábelcsatorna.

Az M3 csatorna célja, hogy újra láthatóvá tegye a magyar televíziózás 56 éves történetének legsikeresebb alkotásait, kiegészítve a magyar filmtörténet alkotásaival illetve a 60, 70-80-as évek legsikeresebb külföldi, elsősorban kelet-európai filmjeivel, sorozataival.

Célunk, hogy a nagyközönség számára ismét hozzáférhetővé váljanak a hazai televíziózás megunhatatlan, lassan feledésbe merülő, annak idején nagy sikert aratott műsorai: nagy- és kisjátékfilmek, sorozatok, tévéjátékok, kabarék, magazin műsorok, vetélkedők, színházi és sport közvetítések.

A csatorna elsődleges nézőközönsége a 40 év fölötti felnőttek, illetve a nyugdíjasok, hiszen számukra ezek a műsorok a saját fiatalkorukat, emlékeiket, múltjukat idézi vissza.
Másodlagos célközönség a 30-39-évesek, első sorban a kisgyermekkel élők, valamint az oktató tartalmak miatt a 13-17 éves korosztály.

A fiatalabb korosztály elérése érdekében az M3 csatorna megjelenésében és a promóciós tevékenységeket illetően fiatalos, lendületes jelleget követ.

Az M3 önfenntartó, piaci alapokon működő csatorna, az MTVA költségvetéséből külön forrásokat nem vesz igénybe.

A közszolgálati csatorna terjesztése nem must carry, ezért annak továbbítására az MTVA üzleti alapú ajánlatot tesz a kábelszolgáltató társaságok részére.

Az érték érték marad!

Kiemelt műsor: Keresztrejtvény

Portfólió